Finans og forsikring

Mange bilkjøpere fokuserer utelukkende på bilens kjøpspris den dagen de skal handle bil. I mange tilfeller kan det være mer interessant å se på hva en bil koster deg som kunde pr. mnd. En nyere driftssikker bil med lavt forbruk og lave vedlikeholdskostnader kan regnet i månedsbeløp ofte være billigere enn en eldre bil som har lavere kjøpspris. Ved å finansiere bilkjøpet, eller deler av kjøpet, er det gode muligheter for at du finner rett bil.

Billån

 

Vårt hovedprodukt er et vanlig annuitetslån, noe som innebærer like store månedsinnbetalinger under hele lånets løpetid (forutsatt et stabilt rentenivå). Vi kan tilby løpetid på lånet tilpasset dine ønsker og din privatøkonomi. En slik løsning gir deg en jevn kostnad som igjen gjør det lett å få en bedre oversikt over din privatøkonomi. Det eneste som endrer seg er fordelingen mellom renter og avdrag. I begynnelsen av låneperioden vil rentedelen være stor, men den vil avta utover i låneperioden. Husk at 28% av renteutgiftene er fradragsberettiget i din selvangivelse.

Har du en ordnet økonomi, holder din bil som sikkerhet for lånet. Det gjør at du ikke begrenser dine lånemuligheter for å få realisert andre drømmer. I banken må du vente på lånetilsagn. Hos forhandler får du svar mens du ser på bil.
Vi kan tilby billån skreddersydd til dine behov, med opptil 10 år nedbetalingstid. Ta gjerne kontakt for nærmere detaljer.

 

Leasing/Privatleasing

 

Det er vanlig at man leaser nye biler da de blir registrert første gang her i Norge. Her hos AutoArena kan man også lease biler. Vi er som kjent et Møller Bil selskap som er her for å sikre dere nyere bruktbiler gjennom å hente 6-12 mnd gamle biler fra Tyskland. Selv om disse bilene har vært registrert før, blir de registrert for første gang i Norge når de selges her. Dermed kan disse bilene også leases. Herunder gjelder også privatleasing som betyr at privatpersoner også kan lease bil hos oss. 

Det er mange fordeler med leasing, og mange har allerede kontaktet oss for å få råd om leasing kontra lån. Dette hjelper vi gjerne med slik at bilholdet blir enklest og billigst mulig. Se også vårt blogginnlegg om tema lån kontra leasing/privatleasing. Vi har alltid gode tilbud på leasing av Volkswagen, Skoda og Audi. Se vårt utvalg og kontakt oss for mer informasjon. 

 

 

Bilforsikring

 

Som første bilvarehus med uavhengig merkeportefølje, kan vi tilby markedets beste bilforsikringer gjennom Enter Forsikring og If bilforsikring. Enter og If er AutoArena og bilimportørenes førstevalg. Du er sikret markedets beste dekning til svært hyggelige priser. Spør oss om vilkår for din neste bil.